Facebook
Velkommen til visning i bygget
Ta kontakt med megler
Velkommen til visning i bygget!
Om prosjektet

Carl Berner Torg

Nye miljøriktige boliger på Carl Berner Torg

Carl Berner Torg er et av de første norske boligprosjektene som BREEAM-sertifiseres. BREEAM ER Europas ledende miljøsertifiseringsverktøy for bygninger. En BREEAM sertifisering betyr at prosjektet har dokumentert miljøprestasjon innenfor flere kategorier.  BREEAM-NOR er den norske tilpasningen til BREEAM og er byggebransjens verktøy for å måle miljøprestasjon. Breeams hovedmål er økt kvalitet og miljøstandard utover myndighetenes minimumskrav.

For Carl Berner Torg betyr dette at du som kjøper en bolig, vil være sikret at alle ledd i byggeprosessen har vært gjenstand for bærekraftig tenkning.

Et realt ansiktsløft
Carl Berner Torg vil bidra til å gi bydelen et realt ansiktsløft. Et gammelt industrikvartal er designet om til leiligheter og en ny samlingsplass for bydelen med daglivare, spesialforretninger, kafè og mye mer.  Tomten er den ved trikkeholdeplassen på Carl Berners Plass.

Midt i smultringen

Når du bor på Carl Berner Torg trenger du egentlig ikke å dra noen andre steder.

Carl Berner har det aller meste. Butikker, kafeer, spesial-forretninger, servicetilbud, treningssentre, skoler, barnehager
og mye mer. Alt hverdagen begjærer. Og med nye Carl Berner Torg vokser handelen ytterligere. Dessuten er hele bydelen omkranset av populære parker som Tøyenparken, Botanisk Hage, Sofienbergparken og Torshovdalen. Trikk, buss og bane har holdeplasser her, og tar deg raskt videre til alt det andre. Veldig raskt!

Her trenger du ikke bil, men en sykkel er smart. Noen lette tråkk og du er i sentrum i løpet av 10 minutter. Det blir rikelig med sykkelparkering både innvendig i Verkstedhallen og utendørs.Sol ute, sol inne 

Carl Berner Torg får 3 bygg formet litt som en hestesko, en fasong som skaper rom for store, indre arealer. Ved inngangen i syd kommer et moderne torg med assorterte forretninger. Et nivå ovenfor anlegges en frodig kvartalshage kun for beboerne, og som er tilrettelagt for store og små.
Over forretningen, ved torget og langs Trondheimsveien kommer leilighetene med sine balkonger og to praktfulle takterrasser på toppen.  


Ny historie bygges

Tøff forvandling

Opprinnelig bestod kvartalet av over 100 år gammel industri.
Pengeskap, tannhjul og propeller ble skapt her. 160 arbeidere på det meste - et tøft arbeidsmiljø. Det var produksjon i Verksted-hallen helt frem til 1990-tallet.
Nå gjør vi plass for 2018 og oppføring av ny historie.

Hils på stjernene

Takterrassene på Carl Berner Torg er på hele  200 og 400 kvadratmeter!
Her tilretteslegges det for inndeling av små parsellhager
hvor du kan dyrke planter og urter.
Høyt her oppe kan du trekke deg tilbake å betrakte byen tilbaketrukket, fra byens ståk og larm.
Vakkert når solen står opp, magisk når alle stjernene er tent.
Heia sommeren og nyttårsaften!


111 nye boliger

Bevegelse, kontraster, tøffe linjer

Raffinert arkitektur i ulike nivåer og trendy leiligheter blir typisk for Carl Berner Torg. Tegl, mørkt og lyst tre i moderne harmoni, kombinert med glass og metall preger eksteriøret. Naturlige og varige materialer og installasjoner som vil tåle tidens tann. Store vindusflater vil gi maksimalt med lys i leilighetene. Varierte balkonger, kvartalshagen, torget og takterrassene gir sol og utsyn – og panorama byutsikt fra takterrassene.

I alt vil Carl Berner Torg bestå av 111 assorterte leiligheter fra 38 til 192 kvadratmeter store. Det er 56 leiligheter i salgstrinn 1 og 55 leiligheter i salgstrinn 2.


Lyse og delikate leiligheter med god standard

På Carl Berner Torg får du morgendagens standard når det gjelder miljøsertifisering. Det betyr giftfrie materialer og balansert ventilasjon. Alle leiligheter får rikelig med lys, vannbåren gulvvarme, integrerte hvitevarer og 1-stavs parkett.  Alle får balkong/terrasse. 


Her kommer Norges mest moderne supermarked, Coop Mega!Beliggenhet

CARL BERNER TORG

Trondheimsveien 113 ligger meget sentralt på Carl Berners plass med trikk, t-bane og buss i umiddelbar nærhet.

Peab Eiendomsutvikling AS utvikler boliger, butikker og serveringssteder.


Leilighetsvelger
Kontakt
Fyll inn skjemaet – og vi kontakter deg!
Svein Gundersen
Prosjektmegler
+47 480 99 680
Personvernerklæring
Vennligst vent..
Takk for din henvendelse.
 
Olav Aune
Prosjektmegler
+47 416 50 270
 
 
Christian Fr. Foss
Prosjektmegler

+47 901 73 534